OudeValutas.com logo
startpagina knop inwisselbare valuta's inwisselformulier feedback veelgestelde vragen
wissel oud geld in voor euro's

feedback pagina

Op deze pagina kunt u getuigenissen van anderen nalezen over oudevalutas.com.
oudevalutas.com hecht veel belang aan uw mening over onze service. Uw feedback wordt daarom altijd opgenomen.

startpagina -> feedback pagina

muntstuk 2 Britse Ponden

"Wat een vondst. Wat een gat in de markt. Zoals wellicht veel mensen vond ik bij het opruimen van een kast een doosje met vreemde valuta. Na wat onderzoek op internet bleken veel biljetten inmiddels verouderd. En deze organisatie: "Oude Valutas.com" neemt deze biljetten in en per omgaande wordt het geld (euro's)aan je uitgekeerd.De internetsite en het formulier om de vreemde valuta aan te geven was heel helder. Ik kreeg een ontvangstbevestiging toen het geld per post was aangekomen en binnen een paar dagen stond het geld op mijn bankrekening. De emailuitwisseling/contact was zeer klantvriendelijk. Zo doe je dus zaken binnen een bedrijf! Chapeau!" Andy, Ridderkerk (NL)

"Wat een geweldige service, correcte afhandeling en snelle uitbetaling. Een aanrader voor wie nog wat oud geld ergens in een la heeft liggen. Bedankt." Ronald, Purmerend (NL)

"Goede service, en binnen enkele dagen staat de waarde van je geld op de bank.Een aanrader voor mensen die nog ergens vreemd geld vinden en kwijt willen." Roger (NL)

"in orde!" Anneke, Heelweg (NL)

"keurig afgehandeld binnen afzienbare tijd" Steven, Winschoten (NL)

"in orde!" Anneke, Heelweg (NL)

"Werkt prima, snelle betaling kon zo mooi van het oude geld af." Rob, Utrecht (NL)

"Ik moet eerlijk bekennen dat wat sceptisch aan dit 'project' begonnen ben. Ik het geld heb opgestuurd met het idee dat als het mis zou gaan, ik het anders weg zou hebben gegooid en het ook kwijt zou zijn geweest. Maar ik was blij verrast toen ik al na enkele dagen mail kreeg van oudevalutas.com en het geld ook heel snel op mijn rekening stond. Echt supersnel geregeld, geweldig. Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen en insturen. Het is absoluut betrouwbaar!" Alexandra, Oosthuizen (NL)


"Je munten inleveren voor euro's, niet verwacht netjes afgehandeld" Paul, (NL)

"Ik was nog in het bezit van buitenlandse valuta en kon deze nergens inwisselen.Maar door oudevalutas.com heb ik het geld opgestuurd en is de waarde keurig in euros op mijn bankrekening overgemaakt.Hartelijk bedankt!!" Dammis, Ridderkerk (NL)

"Eerder met argwaan biljet van 5000 Bfr opgestuurd.(Tegenwoordig moet men zeer goed oppassen).Op het eerste gezicht naar een adres in het buitenland.!Na een paar dagen een mail met melding van de overschrijving op mijn rekening van het tegenbedrag in euro.Ik raad iedereen deze service aan,een perfecte en eerlijke afhandeling.In de toekomst zal ik zeker nog gebruik maken van deze service." Georges, Damme (BE)

"super gewoon oudevalutas.com dank u wel" Johnny, Oostende (BE)

"Had nog oude munten en biljetten gevonden van diverse landen. Na wat googelen verzonden naar Oude Valutas (Aangetekend verzenden was maar € 0,50 duurder dan verzending met de normale post en niet geschoten is altijd mis) en zowaar..... ik ontving een mail met ontvangstbevestiging (met daarin vermeld hoeveel munten en in welke valuta) en het bedrag werd keurig op mijn rekening gestort!Super bedrijf, betrouwbaar en aan iedereen aan te raden." Anne, Breda (NL)

"Zeer  tevreden over de afhandeling van de opgestuurde valuta's. Keurig een mailbericht gekregen dat het geld werd overgemaakt. Betrouwbare site! " M, Westzaan (NL)

"Fijn dat de Duitse marken nog omgewisseld konden worden in euro's. In deze tijd komt het geld heel goed van pas. Een zeer snelle en correcte afhandeling. Mijn petje af. " Marjolein, Capelle aan den IJssel (NL

"echt aanbevolen.ik ben een groninger, eerst zien dan geloven.maar eerlijke mensen bestaan nog.dit oude geld opsturen naar oudevaluta's is zeer goed afgehandeld.een correcte snelle betaling.een compliment waard. met vr groet" Hielke, Pieterburen (NL))


"Correcte en vlotte afhandeling!" Hendrik, Leeuwarden (NL)

"Eerlijk gezegd waren we eerst toch een beetje argwanend om onze Duitse Marken onder omslag (weliswaar aangetekend)naar de UK te versturen. Maar na een paar dagen kregen we al een Nederlandstalig mailtje in onze mailbox met de ontvangstbevestiging van onze zending en de melding dat de gelden op onze rekening overgeschreven werden. Twee dagen nadien stond de som al op onze rekening. Prima service! Dankjewel. " Alain, Dendermonde (BE)

"Klasse afgehandeld. Zeer snel en correct!!!!" Theo, Alkmaar (NL)

"Wat een supersnelle service! Ik had dinsdag de valuta op de bus gedaan en kreeg donderdag al een email dat het geld die dag werd overgemaakt. Vrijdagmiddag stond het al op mijn rekening! Ik ben zeer tevreden en dit doe ik meteen weer als ik oude vautas heb." Henk, Werkendam (NL)

"Ik vond de website van OudeValuta's niet zo erg betrouwbaar, maar ik dacht: "Nou ja, dat oude geld ligt hier ook maar te versloffen, dus nooit geschoten is altijd mis. Heb wat Estlandse Kronen en Tsjechische Kronen opgestuurd en.. jawel, binnen twee weken een keurige bevestigingsmail en een mooi bedrag op mijn rekening! Aangename verrassing, want ik had dat oude geld allang afgeschreven. Het werkt dus!" Jeannine, Nijmegen (NL)

"Erg fijn dat ik zo snel mijn oude buitenlandse bankbiljetten bij jullie kon inwisselen voor Euro's.Ik heb nog even een opmerking:in de mailaanhef van 10 juni 2013 staat Geachte heer de Groot, dit moet zijn: mevrouw I. de Groot." I, Voorburg (NL) Reactie van OudeValutas.com: Onze excuses voor deze fout mevrouw I. de Groot.

"Oude valuta's ingeleverd, en een hele snelle reactie, heel netjes. Bedankt." Jannie, Zierikzee (NL)

"Snel en vlot geholpen. Bijzonder dat dit nog mogelijk was. Ik kan het iedereen aanbevelen" Paul, Leerdam (NL)

"Super snel afgehandeld. In het begin wel twijfels gehad om het via deze manier te doen maar twijfels zijn volledig weggenomen door de zeer discrete en snelle afhandeling. Op donderdag verstuurd, zaterdag mail en dinsdag op de rekening SUPER bedankt! " Jaco, Zeewolde (NL)

"goed geregeld, wel een beetje vreemd om geld op te sturen naar het buitenland nog wel maar uiteindelijk prima en vlot afgewerkt. ik ben tevreden !" Gea, (NL)

"Een zeer professioneel 'wisselkantoor'. Alle beloften worden waargemaakt. Mail na ontvangst, zeer redelijk wisselkoers, en daarna binnen enkele dagen het geld overgemaakt op mijn bankrekening.Een verademing om eerlijke mensen te treffen als het over geld gaat.Een aanrader voor iedereen met verouderde bankbiljetten." Eric, Bergschenhoek (NL)

"Prims service,begrijp dat ze aan de gerekende wisselkoers verdienen, maar omwisselen in nederland heeft geen zin en het geld blijft anders maar liggen.snelle service en geld snel overgemaakt" Rolf, Amstelveen (NL)

"een heel vlotte, betrouwbare en efficiënte dienstverlening. " René, Oostende (BE)

"Keurige afhandeling, snelle reactie en betaling. Ik was eerlijk gezegd beetje wantrouwend, maar vertrouwen zeker niet beschaamd." Klaas, Zeist (NL)

"Bedankt Mario en Aleksandra voor de snelle en correcte afhandeling na inzending van onze niet meer in te wisselen duitse marken.Met vriendelijke groet, NelThank you very much for the fast and secure processing of our not refundable money." Nel, Mount Gambier (Australië)

"Ik ben heel erg verbaasd over de snelheid en de afhandeling van oude valutas.com. Maandag pakketje met oude buitenlandse munten op de post gedaan naar Engeland en nu bericht dat het geld op mijn rekening is gestort. Echt super! Was eerst sceptisch, maar nu zeer overtuigd van hun beloofde service! Top! Zeker aan te raden!" Dirk, Alkmaar (NL)

"hartelijk dank voor de snelle afhandeling, binnen de week had ik reeds een bericht dat het geld is overgeschreven." Lieve, Bornem (BE)

"prima in orde" Bianca, Beekbergen (NL)

"Super service, binnen een week al bevestiging en de euro's op mijn rekening!" Linda, Oosterzee (NL)

"Beste,Recentelijk heb ik van uw diensten gebruik gemaakt en het was een positieve ervaring. Alles werd correct afgehandeld en mijn vrees dat er wel eens iets mis kon lopen bleek ongegrond.Proficiat, bedankt en verder nog veel  succes" Willy, Brasschaat (BE)

"Inwisselen van oude Oostenrijkse shillings is vlot en correct afgehandeld. OudeValutas.com is een betrouwbare partner voor het inwisselen van je oude valutas." Iwan, Deurne (NL)

"Met enige vorm van scepticisme de oude waarden opgestuurd .....Maar nu een héél tevreden man.....prima service!!Voor herhaling vatbaar !!!" Johan, Gent (BE)

"Het kon niet eenvoudiger.Een dienst met kwaliteit en eerlijkheid.Mijn dank hiervoor" Maurice, (BE)

"Ook al was het bedrijf verhuisd vanuit België naar Engeland met dezelfde persoon, mijn terughoudendheid bleek ongegrond. Binnen een paar dagen was het geld overgemaakt en verder dan een review ben ik niet benaderd.Dus als je twijfelt, het hoeft niet! Maar elke voorzichtigheid is natuurlijk aan eenieder. Dat dacht ik ook, alles opgezocht, geverifieerd en toch binnen een week mijn geld op een besteedbare manier binnen. ik kan aleen maar zeggen: chapeau, of in het nieuwe geval: hat off!" M, 's Hertogenbosch (NL)

"Positief verrast door de snelle reactie van Oude Valuta´s, maar ook over de snelle afhandeling en storting op mijn rekening van het toegezegde bedrag." Kees, Bilthoven (NL)


"Nou na 6 weken ontvang ik een e-mail dat mijn briefgeld is verdwenen uit de envelop. Ik heb het zeer zorgvuldig ingepakt. Had ik het dus moeten verzekeren? Ik ben zeer kwaad. Waar gaat dit naar toe. Kunnen we niet van andermans bezit afblijven. Ik stuur niets meer op. Kan het beter weggooien de volgende keer." Jackie, Brunssum (NL) - Reactie van OudeValutas.com: Het spijt ons dat de inhoud van uw zending onderweg uit de enveloppe gestolen werd. Dit gebeurt slechts zeer zelden dus we verstaan uw frustratie volledig. We hebben klacht neergelegd bij TNT en betalen u een schadevergoeding uit die we van TNT zullen terugvorderen. Ik hoop dat we u hiermee tevreden kunnen stellen.

"Goede en snelle service. Na het bevestigingsmailtje dat ik heb ontvangen stond het geld 2 dagen erna op mijn rekening. TOP" Diana, Utrecht (NL)

"OudeValutas werkt alles heel snel en correct af. Van harte aanbevolen!!" Nico, Kortgene (NL)

"echt een super service, ik raad iedereen aan die nog oud geld heeft te liggen om het op te sturen naar o.v. het is echt betrouwbaar. groeten" Jan, Kollum (NL)

"Ik dacht: ach, ik probeer het, anders blijft dat geld toch maar liggen.Maar het werkt echt: zeer snel een reactie en het geld binnen een paar dagen op mijn rekening. Helemaal goed!" Lia, Lelystad (NL)

"Dank u voor de snelle betaling" Pierre, Hasselt (BE)

"Al meerdere malen oud geld opgestuurd en steeds weer krijg je snel bericht en het geld wordt gelijk gestort.Makkelijke en vertrouwde manier om je oude geld nog in te wisselen." Tineke, Bergen op Zoom (NL)

"Heel fijn dat ik op deze wijze mijn buitenlandse bankbiljetten kon inleveren, tegen betaling in euro's. Dit is heel voorspoedig gegaan." Cees, Zierikzee (NL)

"brief opgestuurd met duitse marken (papiergeld) naar engeland, binnen een week had ik het geld op de bank staan, super, en dat allemaal gevonden in een oude schoenendoos, en na zovele jaren  alsnog inwisselbaar, gewoon super." Gert, Steenwijk (NL)

Bijna dagelijks verschijnt er nieuwe
muntstuk 1 Duitse Mark
NLcustomers
munt1pence
munt20pence

Overzicht van onze klanten en bezoekers uit Nederland

BEcustomers

Overzicht van onze klanten en bezoekers uit België

label
paypalverified
zkr10
slowaaksekronen
Firefox1a

Lees tweets #oudevalutas

Februari 2011:
feedbackstar feedbackstar1 feedbackstar2 feedbackstar3 feedbackstar4
pzl001

Valid HTML 4.01 Transitional

Valide CSS!

ats5z
zw5
czk10b
dkk5
pst500
munt10pence
itl1000a
dm2c
iep05a
dkk20
ats10z
slowaaksekronen1
pzl1
munt 50 Pfennig Duitsland

"Prima service! Duidelijke website. Per aangetekende post verstuurd, ontvangstbevestiging gekregen, 1 dag later stond het bedrag op mijn rekening!" Marius, Voerendaal (NL)

"Ik had niet veel bankbiljetten maar voornamelijk munten en ik vond het best spannend om een zwaar aan munten wegend pakketje op te sturen naar Engeland. Het was even puzzelen hoe ik dat op z'n voordeligst kon inpakken; zodat het niet nóg veel zwaarder ging worden en zodat je aan de buitenkant niet kon voelen en horen wat er in het pakketje zat. Dat was uiteindelijk goed gelukt. Zenuwen opzij gezet en het pakketje gepost en de week erop had ik het euro bedrag al op mijn bankrekening staan. Top!" Francine, Almelo (NL)

"5 sterren service. Zeer vlugge en correcte afhandeling. Bedankt!" Angele, Oostende (BE)

"Hartelijk dank voor de snelle en veilige afhandeling." Lucas, Brugge (BE)

"Ik ging zoeken op internet toen ik een oud portemonneetje thuis gevonden had met belgische franken hoe ik die nog kon inwisselen.Geen zin om ergens in de rij gaan staan, formulier gedownload en ingevuld en op de post gedaan.Een weekje later stond het al op mijn rekening! Echt top!!" Marco, Veenendaal (NL)

"afhandeling was correct, snel en liet een goede indruk achter.Succes ermee" Bert, Maaseik (BE)

"Oudevalutas is meerdere malen gebleken een betrouwbare webside te zijn voor het omzetten van oud geld in nieuw geld." Ton, Den Haag (NL)

"Nooit verwacht dat ik al zo snel een reactie zou hebben m.b.t. de oude valuta’s die ik naar Engeland had verzonden.Binnen 1 week had ik reactie terug en was het geld op mijn rekening gestort. Het bestaat nog, mensen en organisatie die zich aan hun afspraken houden.  Mijn dank." P.G., Stad Delden (NL)

"super service, snel en met bevesting achteraf." Toeti, Kleve (NL)

"GeachteBij deze wil ik jullie diensten bedanken voor de snelle service en het vertrouwen waarop ik kon rekenen.Nogmaals mijn dank daarvoorMet vriendelijke groet" Dirk, Moerbeke (BE)

"Dit is me goed bevallen. Heel snel en heel netjes." Els, Nijmegen (NL)

"Super 'bediening' en afhandeling, ik kan niet anders zeggen. Betrouwbaar, efficiënt, heldere informatie en ze voegen de daad bij het woord. In no time stond het bedrag op mijn rekening. Geweldig!" Thea, Amsterdam (NL)

"Nadat ik eerst sceptisch was, ben ik blij verrast met de snelle en correcte afhandeling!" Frank, Enkhuizen (NL)

"EEN ABSOLUTE AANRADER. TOPKLASSE.UITERMATE SNELLE EN CORRECTE AFHANDELING.ALLES AFGEHANDELD BINNEN DE WEEK." Michel, Waregem (BE)

"Bedankt  voor de snelle reactie en zo kunnen we weer met het oude geld op vakantie." John, Apeldoorn (NL)

"wat opruimen van je kast al niet kan opleveren, zeker een aanrader. ga nog even verder zoeken of ik nog iets meer kan vinden.bedankt en tot de volgende keer" Barry, Dordrecht (NL)

"Goede afhandeling omwisseling nederlandse en belgiese bankbiljetten.Tegenwaarde in euro's ontvangen.Dank voor goede service" J.A.M., Maassluis (NL)

"Ik ben zeer tevreden over de service van oudevalutas.com.Had mijn Cypriotische ponden (papiergeld en munten)opgestuurd in een simpele envelop met kartonnetje en kreeg het bedrag in Euro's binnen een week op mijn rekening gestort." Marian, Hamont (BE)

"fantastisch,mensen van hun woord opGESTUURD NAAR DAAR EN BINNEN DE 10 DAGEN MIJN GELD GEHAD ZOALS BELOOFD TERWIJL HET ANDERS MAAR STOF LAG TE VERGAREN IN DE KAST(DE MUNTEN BEDOEL IK DAN!)NIET TWIJFELEN OVER CORECTHEID ?IS 200% te vertrouwen!!!!mvg" Peter, Leopoldsburg (BE)

"prima service, helemaal goed gegaan en ook lekker snel!" Isabelle, Maastricht (NL)


"Hallo, goeden dag, wij hadden nog wat oud geld liggen en dachten hoe en wat, kijk op internet en kwam daar oudevalutas.com tegen  ik dacht probeer maar ik opgesteurd,en na een paar dagen keurig het oud geld omgewisseld voor eurotjes,prima echt een aanrader voor mensen die nog oud geld hebben ,oudevalutas bedankt voor de goede en snelle afwikkeling. Groeten BJ v L" BJ, Spijkenisse (NL)

"Echt geweldig,op 27 dec 2012 het geld opgestuurd ,op 2 Jan al email ontvangen dat het geld ontvangen is ,en op 3 Jan 2013 staat het bedrag al op mij rekening !echt super snel en correct gegaan,zeker met oud en nieuw er tussen, echt TOP !mensen bedankt !!Groeten" Tang, Apeldoorn (NL)

"Site werkt prima.. werd redelijk snel overgeschreven wel onhandig als je bijvoorbeeld munten zou willen versturen aangezien je het naar een adres in Engeland moet sturen en munten natuurlijk zwaar wegen en dan ook meer kosten om te verzenden. Maargoed ben tevreden!" Lina, Amsterdam (NL)

"Nou dat is toch maar mooi gelukt! Ik had er van te voren niet veel vertrouwen in om geld te versturen via de post en dat je er dan vervolgens ook nog euro's voor terug zou krijgen, maar het is blijkbaar goed aangekomen en redelijk snel afgehandeld. Goed en makkelijk geregeld. Bedankt!" Hendrik, Dronten (NL)

"Prima manier om je oude geld in euro's om te wisselen." Peter, Hengelo (NL)

"Na 12 jaar Euro bleek het via oudevalutas.com nog steeds mogelijk een partij oude Duitse en andere Europese munten om te wisselen in Euro. De transactie verliep zonder enig probleem. Dank voor de correcte en snelle afwikkeling en veel succes met dit initiatief! Van harte aanbevolen." Siep, Beek (NL)

"uitstekende en snelle afwikkeling van de door mij ingeleverde bankbiljetten" Theo, Nieuwkoop (NL)

"Ik keek weer eens in het geldkistje waar al de mee terug naar huis gereisde Marken, Franken, Schillingen en Kronen ooit een plekje hadden gekregen. Wat zonde dat we die nooit hebben ingewisseld toen het nog kon bedacht ik. Toch even op internet gekeken of er nog iets mogelijk zou zijn... en zo bij oudevalutas.com terecht gekomen! Ik besloot het er gewoon maar op te wagen - in dat kistje was het tenslotte ook niets waard - dus welk risico liep ik nou werkelijk? Geen enkel dus, zo bleek uit de 205 euro die een tijdje later op mijn bankrekening was bijgeschreven! Aanrader dus!!" Jacqueline, Molenaarsgraaf (NL)

"Jawel: 20 oude ponden verstuurd die GWK niet meer wilde inwisselen. Gewoon nog geld voor gekregen: top!" Gert, Meppel (NL)

"Erg goede service en betrouwbaar. Ik was verast met wat ik nog voor mijn oude valuta kreeg. Geld via de post verstuurd en direct na ontvangst bericht gekregen dat het geld ontvangen was en hoeveel ik er voor kreeg. Twee tot drie werkdagen later stond het al op mijn rekening. Ik zou het zo weer doen als ik oude valuta heb." Anne, Oss (NL)

"Goed georganiseerd en snelle afhandeling!Prettige ervaring." Frans, Den Haag (NL)

"Toch een beetje sceptisch dacht ik ik neem de gok, die biljetten liggen nu ook maar stof te vangen. Formulier en biljetten opgestuurd en binnen 3 dagen een leuk bedrag op mijn rekening. Keurig!" Yvette, Terneuzen (NL)

"Prima service. Geld opgestuurd in envelop, voor zekerheid wel aangetekend gedaan.Binnen een paar dagen bericht dat het ontvangen was, en vervolgens weer binnen een paar dagen het geld op de rekening gestort gekregen." Jolanda, Flevoland (NL)

"Perfect geregeld. Het werkt snel en gemakkelijk. Keurige bevestiging via de mail en de euro's staan vlot op je rekening bijgeschreven. " Ingrid, Beekbergen (NL)

"Super! de kinderen hadden buitenlands geld van Oma gehad. Ze hadden het opgestuurd en daar hadden ze leuk zak centje aan over gehouden. Vond het wel eng, geld per post versturen. Maar alles is goed gegaan en het geld stond er binnen een week op." Wilma, Schoonoord (NL)

"Had nog 80 Duitse marken liggen.In een envelop naar Oudevalutas gestuurd.  Binnen 4 dagen waren de euro,s bijgeschreven op mijn rekening.Een woord; Klasse!" Hennie, Doetinchem (NL)

"100% aan te raden, alles is perfect verlopen. dank u wel oudevalutas.com" Johan, Zandhoven (BE)

"Supersnel afgehandeld, mijn oude Malteser Lira's binnen een week in Euro's omgewisseld en op mijn rekening gestort." Karlo, Rosmalen (NL)

"Voor de tweede keer gebruik gemaakt van oudevalutas.com en voor de tweede keer meer dan tevreden. Opnieuw een perfecte afhandeling. Dus opnieuw de conclusie: AANRADER!" Casper, Velsen-Noord (NL)

"Snel, betrouwbaar en correct gehandeld. Kan ik een ieder aanraden die nog 'oud' geld heeft om te wisselen. Binnen 10 dagen middels de juiste koers het geld op mijn rekening gestort." Johan, De Meern (NL)

"Ik ben vol lof over oudevalutas.com,heb zeker getwijfeld om mijn oude biljetten op te sturen maar binnen 14 dagen stond het bedrag tegen een correcte koers op mijn rekening. Ik dank u hartelijk voor de fijne afwikkeling.Met vriendelijke groet" Hans, Monnickendam (NL)

"Het sturen van geld via de post kent de nodig risicos. Als het ook nog eens gaat naar en voor ons onbekende organisatie dan geeft het een dubbel gevoel. Ik kan vaststellen dat het goed en betrouwbaar is. In voorkomende situatie zal ik weer gebruikmaken van deze diensten. " Jan, Bilthoven (NL)

"Hartelijk dank voor de snelle en veilige afhandeling." Ben, Zoetermeer (NL)

"Vertrouwd adres, valuta opgestuurd en daarna netjes een ontvangstbevestiging via mail gekregen. Even daarna stond het netjes op onze rekening. Prima!" Miranda, Poeldijk (NL)

"LS,Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de
oude Spaanse peseta's die mij in vervangende waarde/euro's zijn betaald." PJC, Groningen (NL)

"Voor de tweede maal dit jaar oude vreemde valutabiljetten opgestuurd en wederom binnen 5 dagen per mail bericht van ontvangst n twee dagen later was het bedrag bijgeschreven op mijn rekening. Echt KLASSE!Een absolute aanrader voor iedereen die nog oude biljetten of munten ergens thuis vindt!" Teus, Papendrecht (NL)

"ik dacht dat mijn pot oude EU valuta tot kinder speelgoed was verworden, Het toch maar een keer uitgezocht met de kinderen op een regenachtige zondag , en binnen een week via OV geld terug op mijn rekening om iets leuks te doen met de familie. thanks!MVG" Tim, Heerde (NL)

"Snelle afhandeling, raar dat de Nederlandse munten niet gerekend worden!" Marjan, Hollandscheveld (NL)

"Alles is prima verlopen zoals beschreven. Ik had biljetten opgestuurd zonder aantekenen en paar dagen later een heldere mail met bevestiging van ontvangst en hoeveel ik op mijn rekening kan verwachten. Dit stond er een paar dagen later al op. Een fantastische service! Ik kan jullie aan iedereen aanbevelen!" Wendy, Driebergen (NL)

"Het viel mij eerlijk gezegd 99% mee dat ik überhaupt nog geld kreeg. Ik had er weinig vertrouwen in :-) En heel snel ook nog. Binnen een week.Ik zal u zeker aanbevelen bij andere mensen.Dank nogmaalsMet vriendelijke groet" Hetty, Geldermalsen (NL)

"Andermaal een correcte afhandeling, en dan nog in het Nederlands." Antoine, Drongen (BE)

"Tot onze aangename verrassing was er een site waar de mogelijkheid geboden werd om oud geld in te wisselen voor Euro's.Wij hebben deze kans aangegrepen en waren zeer verbaasd over de snelle en correcte afhandeling. Binnen een paar dagen hadden we onze euro's op de bank staan.Wij zullen deze mogelijkheid in ieder geval bij onze kennissen en vrienden aanbevelen. " Jan, Aalten (NL)

"Oude biljetten  opgestuurd naar Engeland en keurig binnen een week stond het op mijn rekening.prima service" Willem, Alphen aan den Rijn (NL)

"Ging snel en helemaal zoals beloofd - thanks!" Peter, Amsterdam (NL)

"We hebben bankbiljetten niet aangetekend opgestuurd.Na een week kwam er bericht van ontvangst met de mededeling dat het geld voor de transactie aan ons overgemaakt was.Wat een bedrijf!!!!We kunnen en zullen dit iedereen aanraden.Een voordeel is dat alles in het Nederlands gebeurt dus erg toegankelijk." Margreet, Rosmalen (NL)

"Opnieuw: dank je wel voor snelle afhandeling!" Jacqueline, Nijmegen (NL)

"Super,vonden nog veel oude munten bij het leeghalen van een huis en opgestuurd na na enkele dagen netjes bericht welk bedrag het was en twee dagen later stond het op de rekening." Wouters, Maarrssen (NL)

"Een fantastische service. Enkele dagen nadat ik de biljetten had opgestuurd, stond het geld op mijn rekening. Bedankt!" D.J., Dalfsen (NL)

"Echt helemaal toppie. Snel en betrouwbaar." Johan, Wateringen (NL)

"Zeer betrouwenswaardige mensen. Alles netjes beschreven wat er ingezonden is, en hoeveel er op mijn rekening terecht zal komen. Dit wordt medegedeeld per mail van zodra het ingezonden geld bij hen arriveert. En in een wip en een zucht is alles beklonken. Gewoon doen ! Zo brengt je oud geld, die daar anders toch maar ouder ligt te worden, ook nog wat op !" Geert, Nazareth (BE)

"Ik vind dit heel bijzonder dat u dit doet.Mijn hartelijke dank hiervoor.Met vriendelijke groeten" Carla, Voorburg (NL)

"Prima site,Ik heb het pakketje niet aangetekend verstuurd. Is toch gewoon aangekomen, zoals normaal. Snelle afhandeling. Perfecte site om van je oude munten af te raken. Natuurlijk maken ze er goede winst op. Maar om nu naar een duitse banke te rijden en daar mijn marken in te leveren, was toch niet de moeite waard." Marco, Best (NL)


"ik heb deense kronen verstuurd naar oude valutas.com in engeland,ik moet zeggen super keurig afgehandeld,binnen 2 dagen had ik een mail dat ze ontvangen waren en het geld in euro s zou op mijn rekening gestord zijn,dit was een 2 dagen later op mijn rekening,zeer correct afgehandeld mijn complimenten voor jullie,netjes bedankt,beste mensen die dit lezen doe het gerust erg betrouwbaar." Rob, Volkel (NL)

"geweldig dat wij zo van ons oude geld kunnen afkomen. Wij hebben alles netjes opgestuurd en naar een paar dagen hadden wij een bevestigende email en een paar dagen later het geld al binnen. BEDANKT!!!" Ingrid, Standaarbuiten (NL)

"Ik was in 1e instantie wat sceptisch. Maar eerlijk is eerlijk. Ik ben erg blij dat ik het toch heb gedaan. Zelfs valuta die niet op de site staan heb ik in overleg toch mogen inwisselen. Een dikke 10. Super!!" Judy, Enschede (NL)

"Het duurde 2weken, al mijn collega's zeiden:"Je bent je geld kwijt."Ik dacht, zal wel weer een fake site zijn geweest.Maaaaar, deze week keurig de euro's op mijn bankrekening.Oude valuta's.com is du een betrouwbare site.Met dank." Hilly, Drachten (NL)

"Wederom perfect geregeld!! Heb deze site inmiddels ook bij vrienden en kennissen onder de aandacht gebracht. Dat doe ik met een gerust gevoel." Marianne, Oss (NL)

"let op gewoon doen zoek die munten en stuur ze op ik had in een uurtje 72 euro verdient lekker toch.gewoon eerlijk pak die pot munten waar je zo toch niets aan heb!echt aan bevolen binnen een tien dagen heb je het geld op je rekening!" Peter, Ridderkerk (NL)

"Ik stond eerst sceptisch tegenover de website om oude munten in te wisselen maar dit was niet terecht want alles werd perfect geregeld binnen de week .Absoluut aan te raden !!" Ignace, Koksijde (BE)


"Zeer betrouwbaar bedrijf met geweldige serviceDat vind je niet veel meer in deze tijd." Marianne, Oss (NL)

"eerst was ik wat sceptisch, je moet tenslotte je bankbiljetten opsturen, maar het was geheel onterecht. ik kreeg netjes een bevestiging dat het geld was ontvangen, en na 3 dagen was het op mijn rekening gestort.mijn feedback geef ik speciaal omdat ik door de feedback van andere de stap durfde te nemen. erg fijne manier van "zaken" doen." Anice, Tilburg (NL)

"Snelle afhandeling van inleveren bankbiljetten uit het pre-euro tijdperk. Een meevaller!" Jacqueline, Nijmegen (NL)

"Betrouwbare service.Ben er blij mee.De ierse ponden lagen al jaren in een laatje" Thea, Bergen Noord-Holland (NL)

"prima geregeld. Het vertrouwen zeker niet beschaamd!! Volgende keer zonder aarzelen weer !!" Jan, Zwolle (NL)

"Fantastisch geregeld !Mensen er is geen woord aan gelogen. Volg de duidelijke handleiding op de website en je krijgt keurig een bericht na ontvangst. Enkele dagen later stond het geld op mijn bankrekening. Voor valuta welke nog gewoon in omloop is wordt een magere koers gehanteerd maar daar kies je dus voor.Ik ben zéér tevreden. AANBEVOLEN !!!" Evert-Jan, Amsterdam (NL)

"Sommige biljetten lagen al jaren in de kast. Nu brengt het ineens geld op.Prima toch!?" Herman, Boskoop (NL)

"Het is keurig afgehandeld.De portugese escudo naar de euro.Eerst de bevestiging dat het ontvangen was en daarna de storting.Mijn complimenten" Margot, Rotterdam (NL)

"Duidelijke informatie, goede regeling, transactie perfect verlopen. Dank u!" Heidi, Hendrik-Ido-Ambacht (NL)

"Eerst een beetje spannend om je geld in een envelop in de brievenbus te gooien. Vervolgens echter keurig en snel afgehandeld zoals beloofd op de website." Jaap, Eindhoven (NL)

"Netjes een mail ontvangen op het moment dat de biljetten waren aangekomen, een dag later stond het bedrag al op onze rekening. Hartelijk dank voor een prettige transactie." Anker, Groningen (NL)

"Correct en snelle afhandeling. Ben zeer tevreden." Ronny, Ham (BE)

"Zeer duidelijke informatie op de website, snelle afhandeling na het opsturen van de biljetten. Super," Janny, Wieringerwaard (NL)

"Ik heb het geld in goede orde ontvangen." Jan, Berlicum (NL)

"Fantastisch dat ze zo'n goede service hebben! Reeds meerdere malen geld op gezonden en steeds correct afgehandeld! thnx 4 the good work!!!" Anthony, Oostende (BE)

"Een onverwacht goede en fantastische service! Alleen jammer dat ik net te laat was voor mijn Italiaanse Lires die ik ook nog vond." Marco, Amsterdam (NL)

"Prima georganiseerd! Snelle afhandeling en nette reactie en terugkoppeling. Het geld was ook snel over gemaakt.. Zeker aan te raden." Edward, Wezep (NL)

"Prima service en vlotte afhandeling." Edith, Steendorp (BE)

"alles is goed geregeld door U. " Jan, Utrecht (NL)

"dat is snel geregeld vindt het top " Henk, Almelo (NL)

"Correcte en snelle afhandeling" Johan, Doetinchem (NL)

"Prima service!" Janet, Leiden (NL)

"Snelle en keurige afhandeling van opgestuurde biljetten.Binnen een week een e-mail ontvangen en het geld op de rekening gestort." Adriënne, Tilburg (NL)

"Wij waren erg blij met de ontvangstvan het bedrag in Euro's, dat wijvoor het inruilen van de pesetasmochten ontvangen.Nogmaals onze dank, ook voor desnelle afwikkeling.Hartelijke groet," Cor, Groningen (NL)

"Echt top. Ik had nog verschillende oude munten, netjes op een kartonnetje geplakt, opgestuurd per gewone post.  Binnen de 5 dagen had ik een mail met bevestiging dat de munten aangekomen waren én de berekening. Enkele dagen erna stond het geld op mijn rekening.Zeker een aanrader!!! " Christine, Mechelen (BE)

"Oudevalutas is een prima oplossing voor mensen die nog een geheime voorraad vreemd geld hadden verstopt en dit waren vergeten...:-) Prima afhandeling! Absolute aanrader!" Marco, Elsloo (NL)

"ik dank u voor het vertrouwen ,ik heb het bedrag in goede orde ontvangen,met vriendelijke groeten" Therese, Hoogstraten (BE)

"Prima service en snelle reactie. Tegoede zijn direct overgemaakt op tegenrekening.Jammer dat ik geen omrekening in valuta tegemoet zie,ik begrijp best dat oudevaluta.com winst genereert maar winst is niet zichtbaar voor client.." Martin, Oss (NL)


"Super! Prima service om oude valuta te wisselen." Susan, Waalre (NL)

"Beste,In het begin was ik wat wantrouwig maar na het lezen van de commentaren heb ik toch het risico genomen om de zending te doen.Na enkele dagen ontving ik een mail (26jjan)met de melding dat mijn pakketje goed gearriveerd was en dat ik de centjes mocht verwachten.Effectief heb ik op 31 jan het bedrag ontvangen op mijn rekening.Het is dan ook bijzonder aangenaam om vast te stellen dat deze organisatie correct werkt. Een aanrader !Met vriendelijke groeten" Leen, Kapellen (BE)

"munten en biljetten, alles financieel correct afgehandeld" Herman, Borne (NL)

"Wat een keurige service!4 verschillende valutas (biljetten en munten) verzonden, Binnen een week een persoonlijk bericht en binnen 2 weken het bedrag in euro`s op de bank.Scheelt veel gedoe met nationale banken.Zeer bedankt!!" Piet, Purmerend (NL)

"Alle perfect geregeld. Met dank en vriendelijke groet," Ruud, Heerhugowaard (NL)

"correcte afhandeling" Antoine, Deurne (BE)

"Ik trof onlangs nog oude biljetten aan van Griekse Drachmen, Engelse en Schotse ponden, D-Marken en US Dollars. Wat kon ik daar nou me? Op internet gegoogled en vond daar Oudevalutas.com Kon deze met inwisselformulieropsturen naar Engeland (??) en ik kreeg na enkele dagen al een ontvangst-mail en na 2 dagen was het bedrag in Euro's op mijn rekening gestort. GROTE KLASSE!!! Ben nu dit extraatje aan het besteden op mijn wintersportvakantie.Kan Oudevalutas.com  iedereen absolut aanbevelen. Het is heel  vertrouwd, heel gemakkelijk en supersnel afgehandeld! Groet" Teus, Papendrecht (NL)

"Oud vakantiegeld wat al een paar jaar in een potje zat staat nu op mijn rekening. Binnen een paar dagen geregeld.Bedankt voor de snelle reactie." Coby, Harmelen (NL)

"Ik geef aan iedereen de moed om oud geld terug uit de oude kasten te halen en deze op te sturen voor EURO'S ...Ben heel content van de goede en snelle afhandelingen . In het begin had ik een beetje schrik om het geld op te sturen maar via aangetekende zending is alles heel goed verlopen ...Aan te raden en mischien tot nog eens" Bruno, Zellik (BE)

"Hardstikke goede service. Snelle en zeer correcte afwikkeling. Echte aanrader!! " Peter, Aalten (NL)

"Mijn vertrouwen in de eerlijkheid van de mensen vooral als het om geld gaat had een flinke deuk opgelopen vandaar dat ik eerst eens even probeerde om mijn paar overgebleven B.FR op te sturen [niet eens aangetekend] en tot mijn stomme verbazing kreeg ik na 3 dgn bericht dat ze ontvangen waren en enkele dagen later stonden ze op mijn rekening netjes in euro's overgeschreven.Ik trok mijn stoute schoenen aan en vertouwde mijn van vakanties overgebleven frans geld toe aan oudevalutas.com en ja hoor na 3dgn zijn het weer euro's.  PETJE AF voor ALEKSANDRA.BEDANKT VOOR EERLIJKE EN SNELLE AFWIKKELING" Ria, Budel (NL)

"Zeer tevreden,perfect afgehandeld.Complimenten." Wim, Teteringen (NL)

"Ik had veel oude munten in huis en via oudevalutas.com heb ik deze kunnen laten verzilveren in Euro,s.Het bedrag werd zoals afspraak op de opgegeven rekening gestort.Muntgeld is wel zwaar en ik betaalde 19,50 euro  voor een pakket van 4kg ( 19,50 euro tot 5kg)En kijk goed na op de website welke munten inwisselbaar zijn sommige muntstukken had ik niet hoeven opsturen." Johan, Westervoort (NL)

"Zo, dat ging allemaal boven verwachting goed, vandaag heb ik alles netjes uitbetaald gekregen.Ik snap nu exact hoe het zit.Deze firma koopt enkel de oude valuta,s in die zij zelf nog kunnen inwisselen bij de banken in de betreffende landen.Daarom staan niet alle landen en valuta,s in hun inkoop overzicht.... duidelijk dus.En sommige oude valuta kun je ook geheel niet en nergens meer inleveren, die staan dan dus ook niet meer op hun site.Dat zij een negatieve koers hanteren is ook heel begrijpelijk, dit is een zakelijke transactie, en zij zullen de oude valuta,s persoonlijk naar de betreffende landen moetten brengen met alle overheadkosten van dien.Samengevat, ben ik zeer tevreden." Arthur, Oss (NL)

"Ben hartstikke tevreden en het ging alles snellVerder zo" Charif, Gouda (NL)

"Goed, correct en snel.Geen enkele adder onder het gras." Martine, Oss (NL)


"Hartelijk bedankt voor de snelle en klantvriendelijke manier van afhandelen. Ik kan en zal iedereen aanraden gebruik te maken jullie diensten. " Cor, Rijsbergen (NL)

"Heel correcte afhandelingVrijdag 13/1 opgestuurd en vrijdag 20/1 stond het geld al op de rekening.Bedankt" Willie, Zoersel (BE)

"Het is raar als je
oude Franse bankbiljetten moet sturen naar Engeland om in Nederland achteraf Euro's op je bankrekening begeschreven te krijgen. Mijn complimenten dat afspraken, zoals deze omschreven staan in jullie site oudevalutas.com nagekomen worden. In mijn geval 18 jan. 2012 biljetten verstuurd. 23 jan. 2012 een ontvangst mailtje en op 24 jan. 2012 Euro's bijgeschreven op mijn rekeningnummer. Hartelijk bedankt." Marcel, Budel (NL)

"fantastisch, oude Duitse marken, Franse Franks en Belgische Franks leveren nog euros op. Binnen een week kreeg ik een ontvangstbevestiging per e-mail en mijn euros op de bankrekening." Mirjam, Rotterdam (NL)


"Ben echt content dat ik eens kon schommelen in mn kasten en er nog geld voor gekregen heb ook! snelle en correcte afhandeling van je eigen dossier:) doe zo voort en zeker een aanrader voor iedereen" Anthony, Oostende (BE)

"Je weet niet altijd wat je kunt verwachten om geld op te sturen met de post, en of dit alles wel allemaal te vertrouwen is. Maar alles is meer dan prima verlopen. Binnen de week een mailtje met bevestiging van ontvangst van mijn valuta, en de storting op mijn bankrekening.Geweldige service" Dick, Goedereede (NL)

"Hartelijk dank voor de snelle storting van mijn ingeleverde biljetten. Op dinsdag opgestuurd, vrijdag al op mijn rekening.Aangetekend versturen is overdreven, het is wel leuk om op deze manier het pakje te kunnen volgen.Ik kan het iedereen aanraden om via oudevalutas.com je oude Europese geld in te leveren." Lex, Amsterdam (NL)

"Zeer vlotte service, donderdag opgestuurd met de post, dinsdag erna reeds op de rekening!" Isabel, Rekkem (BE)

"Alles binnen 3 dagen geregeld" Roel, Breezand (NL)

"zoals zoveel gelezen reactie's op deze feedback blijf je toch twijfelen om geld zomaar op te sturen.wie niet nietwaar ?je twijfeld ten eerste of je geld onderweg niet wordt "verloren" zal ik het zo maar noemen.ten tweede je stuurd je geld zomaar op naar een internet bedrijf waarvan je toch denkt zit hier geen criminele bende achter om je centjes toch zo gemakkelijk in te pikken.ten derde denk je , die feedbacks kan toch iedereen neerschrijven hé,als iedereen ze maar gelooft en zijn centjes opstuurd.ik weet zekers dat ieder normaal mens met deze vragen zit.wel mensen , ik zat nog met een paar pecetas en franse franken ter waarde van 180 euro waar ik nergens met terecht kon of ik moest naar de nationale banken van het land zelf rijden,dus maakte ik goed gelovig zoals ik ben de beslissing om ze toch op te sturen.eerst de tips goed opgevolgd , mijn geld eerst in een gewone enveloppe gestopt,dan in een gewateerde enveloppe en dan aangetekend opgestuurd.(wat interesant is omdat je dan een barcode krijgt in de post en je uw enveloppe kunt volgen via internet waar die zich gans de reis bevind)en dan was het met een bang hartje afwachten of ik het wel verstandig had aangepakt.na meermaals op de site van de post mijn pakketje gevolgd te hebben waar die overal kwam kreeg ik inderdaad na een paar dagen (er zat een weekend tussen) een e-mail dat mijn pakketje was aangekomen.de dag nadien nog een e-mail met daarin de tegenwaarde van mijn vreemde munten en de mededeling dat het geld binnen de paar dagen ging gestord worden op mijn rekening.weg was de spanning en blij dat mijn centjes toch nog iets opbrachten.dus mensen,stuur jullie vreemde munten met een gerust hart op.dit bedrijf doet dus inderdaad wat ze beloven.hierbij wil ik ook de mensen van de belgische post en het team van oudevalutas.com bedanken.mischien nog een tip voor jullie,als we jullie adres moeten noteren vindt ik het niet erg slim om te moeten noteren oudevalutas.com je zou beter een andere naam kiezen , zo breng je niemand op ideeén dat hier oude valutas inzitten.bedankt.geschreven door iemand net als jullie,bang om je centjes te verliezen , maar moet toegeven dat deze mensen hun job voortrefelijk uitvoeren.grts." Filip, Waregem (BE)

"Hoi,eerlijk gezegd, had nooit gedacht een cent terug te krijgen echt TOP bedrijf. wat een nette behandeling BEDANK SUPER" Frits, Dieren (NL)


"Ik stond er eerst wat weigerachtig tegenover om geld op te sturen met de post, en of dit alles wel allemaal te vertrouwen was.  Maar ik moet zeggen dat alles prima verlopen is, binnen de week een mailtje met bevestiging van ontvangst van mijn DM. en de storting op mijn bankrekening.Toppie!" Rudi, Borsbeek (BE)

"Beste, bedankt zeker een zeer goede site en eerlijk een aanrader. Vriendelijke groeten." Albert, Gent (BE)

"Hartelijk dank voor het uitbetalen van mijn oude biljetten !!Mvg" Ann, Welle (BE)

"Beste,ik ben uitermate tevreden over uw werkwijze : snel, efficiênt, duidelijk, transparant, eerlijk, perfect communicatie. Kortom : geen kritiek, integendeel, alles verliep gesmeerd.Bedankt en doe zo verder!" Hedwig, Brussel (BE)


"Ja, ook ik was verrast dat het wel goed ging...of ben ik te...... Ik had voor € 45,- vreemde valuta niet aangetekend verstuurd en binnen 3 dagen een bevestiging en het geld op mn rekening!Top! Kortom gewoon doen, komt goed!" Jeroen, Utrecht (NL)

"Geweldige service en erg snel. Op zolder nog enkele oude biljetten gevonden en gedacht dat het "verloren geld" was. Na zoeken op internet deze mogelijkheid gevonden en er met plezier gebruik van gemaakt. " Peter, Breda (NL)

"Maandagmiddag mijn drachmes opgestuurd,Donderdag het geld op mijn rekening TOP" Roelof, Tolbert (NL)

"spaanse pesetas voor de kerst opgestuurd, gisteren en ontvangstbevestiging ontvangen (goed gevoel)het geld wordt overgemaakt.dank" John, Schinveld (NL)

"Ik was eerst toch wat sceptisch maar omdat het bij mij niet om een enorm bedrag ging en mijn oude valuta nergens kon inwisselen, heb ik de gok maar gewaagd en ik was blij verrast!Na ongeveer een week kreeg ik de email met de bevestiging dat mijn geld was aangekomen en na een dag of 3 stond het geld op mijn bankrekening!Helemaal geweldig en een absolute aanrader!" Mannus, Groningen (NL)

"Geld gestuurd en snel euro s op mijn rekening.Via de mail bericht dat het geld is over gemaakt.Kortom goede ervaring mijn dank hiervoor." Marja, Nijmegen (NL)

"Op internet vond ik toevallig uw website.Ik had nog wat oude Oostenrijkse bankbiljetten liggen en zag dat ik ze bij u kon inleveren.Er stond bij ze naar Engeland te sturen...Ik twijfelde wel of het betrouwbaar was,maar ook vond ik een paar mensen die het al eerder hadden gedaan en positief waren!Dus netjes het formulier uitgeprint en ingevuld...de koers van wat ik zou krijgen stond erbij,vervolgens het opgestuurd...Precies zoals beschreven kreeg ik netjes binnen 2 weken een mailtje dat het geld was overgemaakt....en het stond er idd 2 dagen later op mn bankrekening.Dus prima bedrijf en uitermate goede service...mijn vertrouwen is zeker niet beschaamd en diegene die nog twijfelen zou ik zeggen:gewoon doen! p.s ik heb geen aandelen in het bedrijf!" Ron, Utrecht (NL)

"ben zeer tevreden over de afhandeling van oude valuta een pluim voor jullie" Wil, Etten-Leur (NL)

"Vlotte en correcte afwikkeling: een echte uitkomst!" Pim, Oegstgeest (NL)

"Met enige scepsis de bankbiljetten verstuurd. Maar de gedachte, dat ik er nu ook niets aan had, heeft me doen besluiten het geld toch maar te versturen. Binnen een week had ik het geld op de rekening. Dit kan ik een ieder, die nog oude biljetten heeft liggen, aanraden" Alie, Appelscha (NL)

"Super had nog veel Duitse marken.Maar erg snel mn geld weer op de bankrekening.Heb je nog duitse marken je kan ze gerust opsturen!!!" Piet, Broek (NL)

"Na zowat 10 jaar duiken er plots 40 DM op. Na wat surfen op het internet kom ik terecht op de site 'oudevalutas.com'. Geen verre, verlieslatende trip naar een duitse stad met vestiging van de nationale bank; gewoon met de post versturen, een weekje wachten en het geld staat op de rekening.Schitterende service, want via mail verwittigd dat geld eraan kwam.Nog eens hartelijk bedankt. Jan(Hopelijk vind ik nog wat oude valuta ...)" Jan, Zottegem (BE)


"Was prima en snel geregeld.Info vooraf was duidelijk en juist. Dank daarvoor." Eric, Wagenberg (NL)


"Bedankt voor de snelle reactie. Netjes dat deze afhandeling zo snel is geregeld." Olaf, IJsselstein (NL)


"Correcte afhandeling en vlotte betaling. Absoluut een aanrader voor wie nog oud geld in een schuif gevonden heeft." Johan, Tielt (BE)


"heel goede service en ook heel snel, mijn oude valuta toch nog geld opgebracht" Pascalle, Urmond (NL)


"Ongelooflijk snelle afhandeling. Binnen 3 dagen al bericht van ontvangst van de oude valuta's en met een week het geld al op de rekening gestort. Uitstekende service." Harry, Amersfoort (NL)

"perfecte afhandeling" Sabine, Wetteren (BE)


"Prima service; erg gemakkelijk. Prettige communicatie. Eigenlijk niets op aan te merken. Aanrader!" Casper, Velsen-Noord (NL)


"Op 13 november bankbiljetten en munten opgestuurd, 22 november geld ontvangen op bankrekening.Prima geregeld !! Positief advies, een goede manier om van je oude vakantiegeld af te komen. " Jan, Veldhoven (NL)

"Een correcte en snelle afhandeling!!! Bedankt." Wim, Teteringen (NL)


"Wat een geweldige service. Dit ga ik zeker aan vrienden doorgeven. Snel en accuraat is alles vlot afgehandeld." Rose Marie, Driebergen-Rijsenburg (NL)

"Complimenten voor de supersnelle afhandeling en vooral de persoonlijke email die u stuurde met daarin alle omwisselgegevens er in Zeker een aanrader bedankt" Albert, Oostakker (BE)

"Geacht team,hierbij wil ik jullie bedanken voor de snelle afhandeling.Ook dank voor het vertrouwen dat ik jullie gegeven heb door het geld op te sturen, terecht bleek te zijn.Ik wens jullie nog veel succes toe en fijn dat jullie het oude  geld wel nog wisselen.met vriendelijke groet van marlies" Marlies, Oud-Vossemeer (NL)

"Geen enkel probleem om munten en/of bankbiljetten op te sturen. Bij ontvangst sturen ze een mailtje met het te verwachten bedrag en binnen de kortste keren staat dit op de rekening. Een positieve ervaring rijker. Dank je wel. " Geert, Nazareth (BE)

"Bedankt voor uw bijzonder goede service." Emiel, Kerkdriel (NL)

"Ik heb jullie via internet gevonden en ben zeer tervreden over het omwisselen van Duitse Marken.Goede informatie via email en zeer vlotte afhandeling.Binnen 10 dagen na verzending geld gestort op mijn rekeing.Aanrader voor iedereen die vreemde valuta wil omwisselen bij oudevalutas.com" Frans, Soest (NL)

"De afgelopen maand 2 maal gebruik gemaakt van deze service van oudevalutas.com. Beide malen vanaf het moment van verzending binnen een week(incl. weekend) (euro) geld op mijn rekening gestort. Prima service en bedankt voor de vlotte afhandeling !!!" Jan, Albrandswaard (NL)

"Prima geregeld. Hartelijk dank" Rik, Deventer (NL)

"Complimenten voor de supersnelle afhandeling en vooral de persoonlijke email die u stuurde met daarin alle omwisselgegevens was perfect." Theo, Den Haag (NL)

"Wat op internet gezocht maar geen negatieve feedback van oudevalutas.com gevonden. Maandag 60 Duitse Marken (niet aangetekend) gestuurd, en donderdag ochtend netjes het bedrag via Paypal binnen. Scheelt een ritje naar Frankfurt - wat een goede service!" Rene, Nijmegen (NL)

"met een bang hartje pesetas opgestuurd in een briefkaart naar Engeland.Het ging maar over 20 euro ,maar ja toch geprobeerd en ja hoor ,na een paar dagen stond het geld om mijn rekening!Wauw ,.....dus ik stuur de link naar heel mijn emailbestand en iedereen moet zijn schuiven maar eens opruimen zou ik zeggen. " Annick, Wilrijk (BE)

"Geachte,Ik ben zeer tevreden over oudevalutas.com.Ik zal het zeker aanraden aan personen die niet weten hoe zij hun oude valutas kunneninwisselen zonder allerlei beslommeringen!Het is uiteraard niet evident om naar een Nationale Bank van een ander land te gaan om oude munten om te wisselen.Hartelijk dank.Ik geef het geld aan mijn kleinkind,want het is bij manier van spreken geld waar ik niet meer had op gerekend zonder uw site te kennen.Groetjes van een tevreden klant." Philippe, Borgerhout (BE)

"Voor de tweede keer gebruikt van deze dienst. Net als de vorige keer staat het geld al op mijn rekening. Het duurde nu wel iets langer (circa 1,5 week) wellicht omdat het nu om (oude) munten ging." Gerrit, Apeldoorn (NL)

"Betrouwbaar en vlotte service. Zeer aanbevolen! " Jan, Heemstede (NL)

"Hartelijk dank voor de geweldige service, alles is zeer snel en correct afgehandeld. " Leontien, Hengelo (NL)

"oude valuta? niet meer geldig? simpel in envelop doen metingevuld formulier, binnen 10 dagen cash op je rekening.bijna te simpel maar wel effectief!" Jan, Oosterhout (NL)

"Perfecte afhandeling. Bijzonder tevreden. " Cynthia, Wiekevorst (BE)

"Na twee keer oude valuta’s te hebben omgewisseld kan ik niet anders dan lovend zijn over de prima en snelle omwisselservice voor oude valuta’s." Tinus, Putten (NL)

"Deze service is geweldig. Oude en ook nog courante valuta worden in super korte tijd ingewisseld voor Euro's. Alle lof." Hans, Ermelo (NL)

"Bedankt voor de heel snelle en correcte behandeling.Website heel duidelijk, alle stappen zijn heel goed uitgelegd en een voortreffelijke service." Jan, Brussel (BE)

"Hierbij mijn enthousiaste dank voor de bui-ten-ge-woon correcte en snelle behandeling van deze transaktie : Binnen 4 dagen het omgewisselde bedrag op mijn PayPal rekening gestort. Geweldig!! Jullie zijn een absolute aanrader voor iedereen die nog oude valuta in zijn/haar bezit heeft en hier liever Euro's voor terugziet." Rob, Oostvoorne (NL)

"10 dagen geleden geld opgestuurd en een beetje sceptisch of het werkelijk zou lukken. Vandaag een mail ontvangen dat het gestort is en het bedrag staat inderdaad al op mijn rekening! Super!" Suzanne, Eindhoven (NL)

"Lijkt spannend om zo maar geld op te sturen in een envelop. Maar alles is goed gekomen. Vlot en netjes geregeld...!" Winnie, Oss (NL)

"Thank you for the fast & correct transaction !" Richard, Terneuzen (NL)


"Door de ING werd ik op de oudevalutas.com site geattendeerd.De hele transactie liep voorspoedig.Heel goed, dank u wel" Jacques, Leiden (NL)

"Snel en netjes is mijn valuta omgewisseld.Dit is een vertrouwde site.Ik kan het iedereen aanraden die nog met oude valuta thuis zit." Jenny, Terneuzen (NL)

"Zeer goede service en snelle afhandeling. Een aanrader voor uw oude valutas" Helma, Etten-Leur (NL)

"Wederom bedankt voor de correcte en snelle service!" Marius, Amsterdam (NL)

"Prima service.Bedankt voor alles." Albert, Purmerend (NL)

"Hartelijk dank voor de voortreffelijke service en het snelle afwikkelen van de betaling van de oude Turkse lira's." Paul, Vleuten (NL)

"Super service Oudevalutas.com begrijpt wat klanten willen. Gewoon het oude geld opsturen en een paar dagen later de euro's op de bankrekening.Zo hoort het. Complimenten!" Rudi, Alphen a/d Rijn (NL)

"wat een fantastische manier om je oude valuta in te wisselen, je hebt de keus: bewaren voor de heb of naar oudevaluta.com sturen en binnen "no time" geld op je rekening staat.Eerst was ik sceptisch : ja,ja, geld opsturen en dan ? MAAR: lof, lof en lof voor de manier waarop alles geregeld wordt.Binnen een paar dagen geld op je rekening EN je kunt alle ( ook niet geldende biljetten meer ) inwisselen voor euro's.ik ga al mijn vrienden vertellen hoe makkelijk dit gelopen is.Groetjes" Jos, Wehl (NL)

"Kwam onlangs mijn chauffeursportemonee tegen bij een opruiming en tot mijn verrassing zaten hier nog oud geld in van voor de wisseling naar de Euro. Heb deze opgestuurd naar oudevalutas.com en heb nu toch een aardig bedrag teruggekregen voor deze "onbruikbare" valutas.Bedankt oudevalutas.com" Patrick, Schijndel (NL)


"Na het overlijden van onze moeder hebben wij 100 oude Ierse ponden
gevonden. Tijdens het leeghalen van het huis wilden wij in eerste instantie deze oude biljetten met de overige overbodige spullen weg doen. Ik heb toch eerst nog eens op internet gekeken en heb jullie site gevonden. Na de biljetten naar jullie gestuurd te hebben was de afwikkeling geweldig!! De tegenwaarde is binnen zeer korte tijd op mijn rekening gestort. In de tussentijd werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de afhandeling. Ik moet zeggen dat ik dit met verbazing heb gevolgd. Een voorbeeld voor vele andere. Nogmaals geweldig en proficiat!!!" N. Smit, Bodegraven (NL)

"Correcte afhandeling Merci." Rita, Diest (BE)

"Zeer goede en snelle service ! Zeker een aanrader !" Rudi, Schriek (BE)

"Hartelijk dank voor de snelle en correcte afhandeling bij de inwisseling van mijn oude valuta's. In een week tijd stond het geld op mijn rekening. Groet," Emma, Wijchen (NL)

"Het voelde een beetje als een gok, zomaar geld opsturen naar een instantie die je niet echt kent. Ik ben tevreden over de gang van zaken." Wietske, Apeldoorn (NL)

"Fantastische service! Ik had nog wat
Estse kronen die de Nederlandsche Bank niet meer wilde wisselen. Ik heb ze opgestuurd naar Oudevalutas en binnen een week al had ik de overschrijving binnen!" Joost, Voorhout (NL)

"In de eerste plaats vond ik het even een beetje risicovol, maar ik ben blij dat ik mijn oude valuta toch op deze manier heb kunnen verzilveren. Alles is prima verlopen. Ik ga mijn oude sok opzoeken om te kijken of er nog iets in zit.Ik stuur het dan vol vertrouwen op.Keurige afhandeling." Mathilde, Arnhem (NL)


"toevallig kwam ik bij het opruimen van een kast oude bankbiljetten tegen en via deze site heeft het nog een leuk bedrag opgeleverd. Ik was eigenlijk van plan het weg te gooien. Gelukkig dat ik het niet gedaan heb.Snel mijn geld ontvangen." Kees, Woerden (NL)

"Dit werkt geweldig. Een handige en betrouwbare manier om nog van je oude valuta's af te komen. Super." Miriam, Vught (NL)

"Zeer correcte afhandeling van oudevalutas.comHet is toch een vertrouwenszaak.Raad iedereen aan KIJK IN DE OUDE SOK.Mvg" John, Capelle a/d IJssel (NL)

"Bij het opruimen van me laatje kwam ik nog wat oude bankbiljetten tegen, Te laat met  inleveren dacht ik, stom had ik dat maar eerder moeten doen. Maar toch ff zoeken op internet, en ja hoor toeval bestaat niet,  kwam jullie site tegen Oudevalutas.Formulier gedownload, geld opgestuurd en hopen dat het goed gaat, want je hoort best vreemde dingen, maar NEE HOOR ging helemaal goed, netje een mail met wat ik had ingeleverd en wat ik op me bankrekeniing krijg. Heb het nog niet maar dat zit wel goed.Wil jullie heel erg bedanken, dat jullie mensen (waaronder ik) de mogelijkheid geven om hun oude geld in te leveren" Anja, Beverwijk (NL)

"Ik vond wat oude Britse Ponden in de lade en na enig speurwerk op internet kwam ik op deze website. En dan kun je twee dingen doen, of het briefgeld weer terug in de lade opbergen of de gok wagen! Ik ben blij dat ik de gok gewaagd heb want het geld stond binnen een aantal dagen al op mijn rekening. Prima service, echt een aanrader." B., Strijen (NL)

"Reken op een dag of 10 vooraleer het geld op je rekening staat ; voor de rest : prima service en dus toch betrouwbaar, ook al was ik eerst nogal sceptisch." Koen, Meerhout (BE)

"Geweldig, Ik vond een paar oude biljetten van 20 Mark en heb ze opgestuurd.De tegenwaarde in Euro's stond heel snel op mijn rekening.Geweldig, dank u wel!Met hartelijke groet" Wouter, Almere (NL)

"Fijn dat je oud gevonden geld nog kunt inleveren! Goede service" Anouk, Antwerpen (BE)

"Super service binnen een paar dagen stond het geld op mijn rekening!" Bart, Rosmalen (NL)

"Hallo,Hartelijk bedankt dat ik voor mijn oude biljetten 60,00 aan euro's mocht ontvangen.En mijn complimenten over de snelheid van deze actie.Bedankt.Met vriendelijke groet." Marian, Boxmeer (NL)

"Gewoon SUPER , niet aarzelen om oudevalutas te gebruiken . Snelle storting op de rekening . Een aanrader !" Robert, Overijse (BE)

"Dank voor het ontvangen geld voor mijn oude biljetten.In mijn omgeving, aan wie ik verteld heb over het opgestuurde geld, werd ik aanzien als naïef.Ik zal nu zéker laten zien HOE het in zijn werk gaat bij U.Ik begrijp de mensen die vol argwaan zijn als U ziet wat er in de wereld gebeurt, maar wij moeten méér zien naar alles wat niet vierkant draait. Er is nog véél eerlijkheid en véél goeds rondom ons.Aan de mensen die voor Oude Valuta's werken, nogmaals mijn dank. DANK" Francine, Hasselt (BE)

"Bedankt voor de vlotte en keurige verzorging van ons oude buitenlandse geld." Cornelis, Kudelstaart (NL)

"Ik ben onder de indruk van de snelle en zeer nette afhandeling. Vooraf had ik er niet veel vertrouwen in. Ik twijfelde of ik ooit nog iets van mijn
Duitse marken zou horen. Binnen een paar dagen kreeg ik echter al bericht dat het geld naar mijn rekening zou worden overgemaakt, en enkele dagen later had ik het al ontvangen. Mijn dank hiervoor." Ton, Zoetermeer (NL)

"Goede, correcte en snelle afhandeling!!!Zeker de moeite waard!" Jessy, Ninove (BE)

"Ik had nog oud geld in de kast liggen, dus besloot ik het naar oudevalutas.com op te sturen, nog niet helemaal vol vertrouwen. Een paar dagen later ontving ik het bedrag en het was zelfs nog meer dan ik had verwacht. Kortom, deze site is een hele goede manier om van je oude geld af te komen en heel erg betrouwbaar! " Sietske, Zutphen (NL)

"de waarde van de gestuurde munten werden correct berekend en dadelijk per overschrijving bezorgd. Ik werd ook in kennnis gesteld welke munten niet meer inwisselbaar zijn. Dank u wel ! " Jos, Houthalen (BE)

"Wat een prima service! Goed en snel geregeld. Heel erg bedankt daarvoor." Elsa, Boskoop (NL)

"Respect en bewondering voor uw manier van zaken doen ! groeten Peter" Peter, Maarssen (NL)

"Super geregeld zeer betrouwbaar en binnen 1 week stond het bedrag al op de rekening" Bianca, Beekbergen (NL)

"Netjes en correcte afhandeling!" Patrick, Eindhoven (NL)

"Fijn dat ik mijn verlopen geld nog ergens kwijt kon raken, ik heb er een leuk, aardig bedrag voor terug gekregen, een leuk zakcentje voor mijn vakantie! Oudevalutas.com, bedankt!" Remy, Puiflijk (NL)

"Verrassend snel kreeg ik een bevestiging dat mijn oude Deense kronen waren ontvangen en binnen een paar dagen stond het geld op mijn rekening. Ik vond het toch wel een beetje spannend, want naar wie stuur je je geld, maar ik ben blij dat ik het het gedaan.Professioneel afgehandeld en je vertrouwen waard." Martha, Ermelo (NL)

"Enkele dagen geleden de oude biljetten opgestuurd. Vandaag 10 mei staat het in euro's corresponderende bedrag al op mijn bankrekening.Fantastische service.Bedankt!" Dik, Dordrecht (NL)

"Goed om te weten dat "oud geld" niet verloren hoeft te gaan." Ingrid, Valkenburg (NL)

"Ik kan absoluut aanbevelen om oud geld in te wisselen bij oudevalutas.com. Ik was eerlijk gezegd ietwat wantrouwig maar dat is absoluut niet nodig. De website is duidelijk en de verwerking gebeurt exact zoals beschreven. Binnen de week stond de tegenwaarde in euro op de rekening." Sabine, Zottegem (BE)

"Mijn waardering. Alles perfect afgehandeld." Paul, Cadier en Keer (NL)
 

muntstuk 100 Spaanse Pesetas
munstuk 2 Zwitserse Frank
muntstuk 50 Schillings Oostenrijk
finsemarkkamunt1a
danishkrone2coin
munt-50-kronen
spaanse-pesetas-muntstuk
munt50pence
zkr5
pzl05
gbp1
finsemarkkamunt10
ierse1pondmunt
Munt 2 Pence Verenigd Koninkrijk
munt 2000 Spaanse Pesetas
munt 2000 Spaanse Pesetas Barcelona 1992
munt 5 Finse Markkaa
muntstuk twee duitse marken
munt 50 ore Denemarken
munt50tolarjev
munt 1 rappen Zwitserland centimes
munt2kronenCZK
pesetas25
muntstuk10duitsepfennig
munt5rappenZwitserlandcentimes
munt1deensekroon
zw1
hellermunt
munt5pence
munt 50 groschen ATS
munt2tolarja
irish1pence
slowaaksekronen2
zw05
dkk10
irish5pence
slovak50halier
norgekroner10
lire200
lire500
munt1tolar
peseta1
norgekroner1
noorwegen50oremunt
irish2pence
pesetas5
ats20z
sweden1krona2
sweden1krona4
pzl001a
ats5z1
zw5a
czk10b1
dkk5a
pst500a
munt10pence1
itl1000a1
dm2c1

Lees meer feedback op pagina 2

startpagina

inwisselbare valuta

inwisselformulier

feedback

veelgestelde vragen

verzamelaars

vakantie valuta

over ons

 

oudevalutas.com -

 

- United Kingdom - u kunt ons contacteren via het contactformulier

item9a2

Deze site werd vervaardigd met Freeway Pro 5 voor een schermresolutie van 1024 x 960 pixels.

Bookmark and Share
oudevalutaslogo1 OudeValutas.com logo homebuttongraynl homebuttonyellownl startpagina knop inwisselbare valuta's inwisselbare valuta's inwisselbare valuta's inwisselformulier item2c veelgestelde vragen Firefox1 Firefox1a