OudeValutas.com logo
startpagina knop inwisselbare valuta's inwisselformulier feedback veelgestelde vragen
wissel oud geld in voor euro's

feedback pagina

Op deze pagina's kunt u getuigenissen van anderen nalezen over oudevalutas.com.
oudevalutas.com hecht veel belang aan uw mening over onze service. Uw feedback wordt daarom altijd opgenomen.

startpagina -> feedback -> feedback pagina 2

muntstuk 2 Britse Ponden

"Zeer snelle en gemakkelijke manier van omzetten, zeker een aanrader!!!" Arne, Hillegem (BE)

"Mijn aanwezige twijfel vooraf is volledig teniet gedaan door de adekwate afhandeling van de door mij ingestuurde biljetten. De beloofde betaling binnen 3 dagen is perfekt uitgekomen. Daarnaast vind ik de informatievoorziening (bevestiging e.d.) na de door mij verstuurde zending zeer goed.Compliment " Hans, Den Haag (NL)

"Beste mensen,Bedankt voor het snelle, en zeer goede/nette afhandeling. Ik kreeg per mail te horen dat ze het oude geld binnen hadden gekregen en al snel stonden de euro's op mijn rekening!!Super." Angela, Lanaken (BE)

"Binnen één week na versturen van oude valuta's was het geld al op mijn rekening gestort. Prima geregeld" Marian, Waddinxveen (NL)

"Na de huiveringen (die ik bij iedereen tegenkom) toch alles opgestuurd want in de kast was het geld ook niets meer waard. Wil U even complimenteren voor de prima afhandeling van deze transactie.Ik heb diverse oude biljetten en munten opgestuurd en binnen 2 weken had ik het geld op de rekening tegen een prima koers.Zeker een aanrader, als ik nog iets vind zal ik het ook zeker weer opsturen.Bedankt !!!" Johanna, Sitard (NL)

"Na nog een aantal franse- en zwitserse francs thuis gevonden te hebben wist ik niet wat er mee te doen.Totdat ik deze site tegenkwam. Eerst wat wantrouwend de valuta in een enveloppe naar Enegeland verstuurd.Binnen een week was het totaal berekende bedrag op mijn rekening gestort.Prima dus" Jaap, Bussum (NL)

"Dank U wel, oude valuta's ; na 1 week het nieuws per email en enkele dagen nadien het geld. proficiat en om aan te raden !!!" Urbain, Dworp (NL)

"Snel, vakkundig en goed!" Theo, Amsterdam (NL)

"Ik ben ontzettend fijn geholpen en op een heel snelle manier is alles keurig afgehandeld naar wens.In dit bedrijf kan je het volste vertrouwen hebben!Echt toppie!!!!!!!!!!!Bedankt." A.H., Utrecht (NL)

"Zoals dat bij veel mensen gaat vonden wij nog twee oude portemonnaie's van eerdere vakanties. Wat doen we met de Munten?? Even geGoogled en deze Pagina gevonden. Volgens instructie opgestuurd zonder 100% vertrouwen, want je leest en hoort nogal eens wat over internet. Maar nee hoor, keurige bevestiging bij binnenkomst en een snelle betaling !! Aanradertje." Fred, Doetinchem (NL)

"Hartelijk dank voor de correcte en snelle afhandeling ! Zeer tevreden !Vriendelijke groet" Pieter, Wateringen (NL)

"Keurige service, precies zoals voorgesteld.Aanbevelenswaardig." Jan, Steenwijk (NL)

"Zeer betrouwbaar en snel!A+++" Paul, Deurne (BE)

"Zeer snelle en professionele afwikkeling." José, Breda (NL)

"Wat je in een oude portomonnee al niet kan vinden.Was een beetje bang om dit te doen maar wie niet waagt die wint en je ziet het TOPPIE Harstikke bedankt voor de service zo gauw had ik het niet verwacht.Groetjes" Gerda, Wormerveer (NL)

"snel en goed euro's voor je oude geld. Prima!!!!" Hendrik, Nuland (NL)

"Super geregeld en zeer snel. Ik wist niet dat dit zo makkelijk en goed geregeld werd. Hartelijk Bedankt!" Bir, Wateringen (NL)

"snelle service, op de hoogte gebracht via email (wekt vertrouwen!)dat het geld is aangekomen. Ik stond er eerlijk gezegd sceptisch tegenover dat het iets bonafide was omdat je cash geld opstuurt en maar af moet wachten of je er werkelijk iets voor terug krijgt, maar ja, ik had sowieso niets meer aan dat geld, en nu heb ik er toch nog een beetje voor terug gekregen. Bedankt" Ilona, Wateringen (NL)

"Binnen 4 dagen geld binnen, top service! Zeker te vertrouwen."Alexander, Rotterdam (NL)

"Tussen opsturen van mijn biljettenen ontvangst van de tegenwaarde opmijn bankrekening zat slechts 7 dagen.Hartelijk dank voor deze prima service. " Gerrit, Lisse (NL)

"Zojuist voor de tweede keer gebruik gemaakt van oudevalutas.com; net als vorige keer keurige service: zeer snel en correct. Hartelijk dank!" Michel, Velp (NL)

"Ik vond nog wat Maltese Lires in de kast en toen ik op internet opzocht wat de waarde was, kwam ik de site  'oudevalutas.com' tegen. Mooie heldere website. Meteen het formulier ingevuld en met de biljetten op de post gedaan. Binnen een paar dagen een keurige bevestiging per email en de euro's op de bank. Makkelijker kan het niet!" Jan, Den Hoorn ZH (NL)

"Keurige service! Wat wordt toegezegd op de site wordt ook gedaan: snelle bevestiging van ontvangst, snelle overboeking van het bedrag. Heel prettig, absolute aanrader voor inwisseling van je resterende vakantievaluta." Michel, Velp (NL)


"Ik wist niet zo goed wat ik met de oude valuta moest. Toen ik op jullie site terecht kwam heb ik daarna meteen de valuta verstuurd.De service was oke.Mijn complimten." Nathalie, Tegelen (NL)

"Munten verzonden ; 24 januari Ontvangstbevestiging ontvangen : 31 januari Bedrag ontvangen 1 februari Commentaar overbodig" Will, Goes (NL)

"Beste Dank voor de zeer snelle,correcte afhandeling. Argwaan,die bij vrienden geopperd werd, is meteen in de kiem gesmoord.Aanrader voor dergelijke situaties." Jean, Wetteren (BE)

"Oude valuta in een wenskaart opgestuurd, kreeg zeer snel via de mail bericht dat het aangekomen en in behandeling genomen was, en na een paar dagen stond het geld al op mijn rekening, een aanrader om van oude valuta af te komen." Mia, Halsteren (NL)

"Geweldig, hoor ! Ik heb ook oud geld opgestuurd en kreeg na 2 dagen al hetgeld op m'n rekening gestort.Fantastisch ! " Adske, Dinteloord (NL)

"In eerste instantie waren we sceptisch. Zomaar je geld opsturen en dan maar afwachten. Uiteindelijk na het lezen van ervaringen van anderen toch gedaan. En zie daar, binnen 5 werkdagen stond het geld al op onze rekening. Wij zijn bijzonder tevreden over de uiterst correcte afwikkeling en kunnen oudevalutas.com van harte aanbevelen. Absoluut vertrouwd en correct." Ina, Ees (Borger) (NL)

"Super. Exact zo afgehandeld als omschreven en uiteindelijk meer teruggekregen dan verwacht. " Marco, Maassluis (NL)

"Uitstekende manier om zonder veel tijd en moeite
oude/vreemde munten en bankbiljetten weer om te zetten in geld, dat ook nog eens snel op je rekening wordt gestort.Dit scheelde uren wachten in de rij bij het GWK-kantoor. Dit kan vanuit huis.Het leek eerst een risicovolle gok, maar dat bleek het niet te zijn: deze site en zijn medewerkers zijn te vertrouwen.." Maartje, Amersfoort (NL)

"Prima, snelle en correcte afhandeling.Een aanrader." Ludo, Ekeren (BE)

"Had mijn bedenkingen, maar volkomen ten onrechte: binnen twee weken (kerst en oud en nieuw zater er tussen) werden de euro's op mijn rekening bijgeschreven.Chapeau!!" Th. , Bielle (NL)

"Het geld iets later gekregen vanwege de kerst en oud & nieuwe drukte maar ik ben netjes op de hoogte gehouden! Ik ben helemaal tevreden!" Dennis, Vleuten (NL)

"Na even surfen de site gevonden om oude munten in te leveren. In eerste instantie een beeteje achterdochtig, maar ja in de kast zijn de biljetten ook niets waard, dus maar in een envelop gedaan en opgestuurd. Na enkele dagen bericht dat alles geregeld was.perfecte service en eenvoudig." John, Bergeijk (NL)

"Ik was wat huiverig over de verzending per post en dat er dan geld zou worden overgemaakt. Dus de zending Zweedse kronen aangetekend verstuurd en een mail naar Aleksandra gestuurd. Ik greeg bijna direct een reactie van haar met de mededeling dat het is aangekomen en dat het geld overgemaakt is op mijn bankrekening. Ik was blij verrast. Als ik nog weer eens vreemde valuta heb stuur ik ze zeker weer op." Agnes, Zuidlaren (NL)

"Het was niet een groot bedrag, en het waren
oude ponden,maar we vonden het toch spannend om zomaar geld te sturen naar een vreemd adres in Engeland. En zowaar, het kwam allemaal goed, we kregen netjes bericht van ontvangst en de betaling was onderweg. Dus gerust doen als je oude munten of papiergeld hebt." Wouter, Hilversum (NL)

"Ik was in eerste instantie van plan om mijn
valuta tijdens mijn reizen om te wisselen in een nationale bank, tot ik deze site ontdekte.De wisselkoers is eerlijk en alles wordt zeer snel geregeld.Een echte aanrader !" Stefaan, Ieper (BE)

"Zeer goede en snelle service. Binnen maximaal 2 weken heb je het geld op je rekening." Jan, Ommen (NL)

"Tof en bedankt je weet het internet is en blijft moeilijk te vertrouwen maar jullie bleken korect te zijn . En redelijk snel dank" Marco, Lier (BE)

"wij waren zeer verheugd en tevreden over de wijze waarop wij ontvangen werden en vooral over de strenge en correcte wijze waarop U onze vreemde munten wist om te wisselen. Wij hadden in het verleden in het buitenland reeds meerdere problemen om oude valuta om te wisselen. Hier in eigen land liep dat als een fluitje van een cent. Proficiat moet ik zeggen.Wij wensen jullie het allerbeste voor het jaareinde en vooral een geslaagde verhuizing naar Londen. Wij hopen van harte dat kullie er een gelukkige toekomst voor de deur staat.Met onze dank zeer van harte voor uw dienst." Rosette en Julien, Niel aan de Rupel (BE)

"Heel blij dat ik jullie site gevonden heb! Op basis van de site en de positieve feedback besloten de gok te wagen...niets dan lof! Na 1 week e-mailbericht dat het pakketje bij oudevaluta's was aangekomen en 3 dagen later stond het bedrag al bijgeschreven op mijn rekening, super! Bedankt. Er zijn vast nog een hoop mensen die zo geld in de la hebben liggen. Nu de guldens nog?!" Linda, Schoonhoven (NL)

"Snelle en correcte service!" Marius, Haarlem (NL)

"Super geregeld. Tante kwam aan met oude Marken (DM 130,-), die had ze gevonden`in oude boeken. Via google kwam ik op deze site, en in eerste instantie een beetje argwanend maar ik moet zeggen: alles is prefect afgehandeld. Mailtje bij ontvangst en 3 werkdagen later het geld op mijn rekening. Mocht ik meer geld vinden dan weet ik het adres wel te vinden. Groet" Bram, Haarlem (NL)

"Zeer betrouwbare site, onmiddelijk na ontvangst een email en vervolgens binnen 2 dagen op onze rekening gestort.een ieder aan te raden!!" Joanne, Aerdenhout (NL)

"Wat een goede service! Alle oude munten en biljetten bij elkaar zoeken en zonder problemen Euro's ervoor terug krijgen.Echt een aanrader!" Rob, Lochem (NL)

"Ik heb nu voor de 2e keer "oude" valuta's die ik op enkele niet verwachtte plaatsen vond gezonden naar Oude valuta's.com.Beide keren hebben zij de zaak perfect afgewerkt." Kees, Rossum (NL)

"Toch weleen beetje spannend, om zomaar geld op te sturen naar een wilt vreemde.Maar alles is goed gegaan! supper, ben ik toch van dat oude buitenlandse geld af!" Andy, Almere (NL)

"DANK VOOR HET WISSELEN. MVG" Paul, Bloemendaal (NL)

"Ik had erg mijn twijfels over deze dienst maar had na het opsturen van mijn oude biljetten en munten binnen 5 dagen het geld op mijn rekening. Was erg aangenaam verrast!" Pamela, Amsterdam (NL)

"Ik ben heel erg tevreden!Alles is snel en correct geregeld." Robert, Almere (NL)
 

Bijna dagelijks verschijnt er nieuwe
muntstuk 1 Duitse Mark
NLcustomers
munt1pence
munt20pence

Overzicht van onze klanten en bezoekers uit Nederland

BEcustomers

Overzicht van onze klanten en bezoekers uit België

label
paypalverified
zkr10
slowaaksekronen
Firefox1a

Lees tweets #oudevalutas

Februari 2011:
feedbackstar feedbackstar1 feedbackstar2 feedbackstar3 feedbackstar4
pzl001

Valid HTML 4.01 Transitional

Valide CSS!

ats5z

"Hartelijk dank voor de snelle overschrijving van het geld. Mijn vertrouwen in uw bedrijf is beloond. Ik zal u aanbevelen bij vrienden en kennissen.Met vriendelijke groeten." B.G., Leeuwarden (NL)

"Ondanks de aanvankrlijke argwaan toch de vreemde valuta opgestuurd. De afhandeling is prima volgens de beloofde procedure gegaan (e-mail en overboeking)." Martinus, Veldhoven (NL)

"Bedankt voor zeer snelle en correcte afhandeling." Thomas, Voorschoten (NL)

"Thanks for the swift transfer/actions. Much appreciated!." Wesley, Brussel (BE)

"Prima dit! Je bent eerst wat huiverig om zo maar geld op te sturen, maar dan denk je: ik kan er toch niets meer mee of teveel gedoe. En alles wordt keurig volgens afspraak afgehandeld." Erica, Amsterdam (NL)

"Zeer tevreden over de hele gang van zaken.Toch wel spannend hoe zoiets uitpakt. Oudevalutas.com is voor mij een topper." Peter, Hoofddorp (NL)

"Na een verhuizing troffen wij nog enige DM aan.. Op internet gezocht en gevonden !!Binnen 2 dagen na de ontvangstbevestiging per mail hebben wij ons geld ontvangen.Heel erg bedankt voor de snelle en goede afhandeling !! Een aanrader !" fam. Spies, Westland (NL)

"Snel en accuraat. Een aanrader!" Joke, Amsterdam (NL)

"Beste Aleksandra,Je maakt helemaal waar wat je op je website beloofd. Ook ik was sceptisch, maar inderdaad na 2,5 dag hadden we een ontvangst bevestigingsmail en weer een paar dagen later het geld op de rekening.Het was in september, zo werd ons medegedeeld, toch een rare gewaarwording te merken dat onze nog niet eens zo oude (2007) turkse lira niets meer waard zouden zijn. Reuze bedankt." Marijke, Den Helder (NL)

"Zeer tevreden, perfect afgehandeld.Complimenten." Dirk, Gouda (NL)

"Beste Aleksandra,Dank voor de prettige en snelle afwikkeling van mijn ingezonden munten en biljetten. Ik zal het voort zeggen :).Met vriendelijke groet,Suzanne" Suzanne, Apeldoorn (NL)

"Prima geregeld, binnen een week staat het geld op je rekening.Nu nog een site waar je Nederlandse guldens (munten) kunt inwisselen." Bertus, Mons (BE)


"Prima site. Ik vond nog een oud briefje van 1000 shilling, (toch 60 euro!)Opgestuurd en het geld stond binnen een paar dagen op mijn Paypal rekening. Perfect!" Lonneke, Castricum (NL)


"Super tevreden!Slechts op enkele dagen tijd was het geld gestort op mijn rekening! Echt héél gemakkelijk en super snel!bedankt!" Dominique, Wuustwezel (BE)

"Ik heb eerlijk gezegd best getwijfeld, ik dacht even  ben ik nou te goedgelovig is dit wel slim, maar toch maar proberen....Gelukkig naar een paar dagen mijn euro's binnen, super. Bedankt, groeten!" Siepi, Huissen (NL)

"prima en correcte afhandeling. Dit ga ik vaker doen!" Carla, Scharendijke (NL)

"Prima service, binnen 4 dagen stond het geld op mijn paypal rekening." Huub, Nederweert (NL)

"Snelle en accurate afhandeling, zoals op de site staat vermeld. Aanrader!" Jos, Papendrecht (NL)

"Diegenen die nog restsommen in vreemde of oude valuta bezitten zullen dit creatief kanaal zeker waarderen.  Een pluimpje ook voor de website die niet alleen mooi maar vooral praktisch is." Roland, Gentbrugge (BE)

"ik ben heel tevreden over jullie en zal zeker andere mensen die ik ken en nog vreemde valutas in huis hebben en niet weten wat ze er met moeten doen aanraden om naar jullie op te sturenm.v.g paul" Paul, Sint Jansteen (NL)

"Een snelle en betrouwbare service. Prima!" Atie, Crozon-sur-Vauvre (FR)


"Ongelofelijk. Had nog enkele Cypriotische ponden. Op internet deze site gevonden en vol vertrouwen de biljetten opgestuurd. Direct na hun ontvangst een keurige mail met daarin de bevestiging van de ontvangst, het te verwachten bedrag. Na 2 werkdagen (van Begië naar Nederland) stond het bedrag om mijn rekening. Hartelijk dank voor de service !!!!" Elly, Veghel (NL)


"goede en snelle service, correcte afhandeling!" Edwine, Bennekom (NL)


"12-09-2010.Goed gedaan Aleksandra,een SNELLE en keurige afhandeling.Volg de raad van de site op en je hebt nog iets aan die oude valuta." Johan, Prinsenbeek (NL)


"Woensdag op de post.De volgende week dinsdag op de rekening.Gemakkelijk en vlot.Proficiat." Erik, Zaventem (BE)


"Gewoon goed en betrouwbaar.Formulier met valuta op de bus. Na 3 dagen een bevestigings E-mail en na 5 dagen het geld op de bank. Prima dus." Ariejan, Hoofddorp (NL)


"Na het opsturen van 3000 spaanse pesetas kreeg ik binnen 2 weken euro 15 op mijn Paypal rekening gestort.uitstekende en waarlijk een eerlijke transactie. Klasse!" Gerard, Uithoorn (NL)


"alles vlot verlopen, bedankt!" Aaike, Wanzele (BE)

"Correcte en snelle service." Margaretha, Turnhout (BE)


"Hartelijk dank voor uw goede service,binnen een paar dagen het geld voor mijn Franse franc en mijn Duitse marken op mijn rekening en ook nog tegen een goede koers.Mooi meegenomen toch.Oudevalutas.com nogmaals bedankt." Rinus, Eindhoven (NL)

"Correcte,professionele afhandeling Aanrader" Werner, Lier (BE)


"maandag gepost donderdag bericht dat ze het ontvangen hebben vrijdag al geld bijgestort op de rekening geweldig bedankt" Marielle, Best (NL)

"zeer vlugge en correcte afhandeling, doe zo voort!" Ingrid, Sint-Katelijne-Waver (BE)

"Prima geregeld. Zondag op de post. Dinsdag mailtje dat 'vreemde' geld ontvangen is. Donderdag geld al gestort op onze bankrekening. Vlotter kan niet!" Hans, Tiel (NL)

"Hartelijk dank voor de vlotte en snelle omwisseling. Ik zal uw bedrijf zeker als uiterst betrouwbaar aanbevelen!" Magda, Moorsel (BE)

"Prima service, ik kreeg een mail dat het geld goed was aangekomen en hoelang het ongeveer zou duren voor de euro's op mijn rekening zouden staan. Binnen een week was alles rond!! Bedankt, ik ga deze site zeker aanraden aan vrienden." Tamar, Axel (NL)


"Prima service. Snel contact na ontvangst en het geld stond zeer snel op de rekening. Aanrader!" Jochem, Laren (NL)

"Alles netjes geregeld zoals in de voorwaarden is beschreven. Vreemd, bij een Nederlands bedrijf kon ik geen pessetas inruilen en bij u wel.Succes" Flip, Mijnsheerenland (NL)

"Eerst was ik wat sceptisch, maar tochgeprobeerd.Echter de afwikkeling was super snel enboven verwachting. Bedankt! Ga zo door!" Peter, Heerenveen (NL)

"aan de hand van de overzichtelijke site met duidelijke instructies mochten we een snelle en correcte afhandeling tegemoet zien. Al een paar dagen na inzending van uiteenlopende biljetten en munten hadden we de aangegeven tegenwaarde op de bankrekening staan." Rob, Hengelo -Gelderland- (NL)

"Even getwijfeld of ik het geld wel zou opsturen, maar het lag toch maar op zolder. Binnen een week bericht en geld ontvangen. Prima service! Bedankt." Roy, Rijssen (NL)

"Correcte en snelle afhandeling.Dank!" Gilbert, Houthalen (BE)

"Mooie en vooral duidelijke website.Zeer snelle, correcte afhandeling, waarvoor dank. Een echte aanrader !!!" Maurice, Melsele (BE)

"Snel, correct en goede afwikkeling!" K.W., Heerhugowaard (NL)

"Héél snelle en correcte afhandeling! Bedankt" Delphine, Roeselare (BE)

"Super snelle afhandeling echt een aanrader.gr" Jolanda, Lattrop (NL)

"Geweldig ik had oude franken gevonden en opgestuurd gelijk bericht terug gehad en enkele dagen later kreeg ik leuk bedrag gestord op mn rekeningperfect en gewoon de waarde in euros terug gekregen" Duncan, Etten-Leur (NL)

"Hallo, bedankt voor het supersnelle omwisselen van mijn oude buitenlandse valuta's. Ik zal jullie zeker bij mijn vrienden en kennissen aanbevelen. Met vriendelijke groet" Jenny, Purmerend (NL)


"Ik was eerst wat ongerust om in te gaan op deze site. Het is tenslotte geld dat je verstuurd naar een onbekende. Mijn  ongerustheid was echter voor niets nodig. Alles is heel correct verlopen.Het heeft mij een mooi extraatje voor de vakantie opgeleverd, waarvoor mijn dank.." Peter, Wichelen (BE)

"Prima service. Niet alleen snel mijn geld ontvangen, maar ook nog ondersteuning bij het proberen te verkopen van niet meer inwisselbare bankbiljetten via eBay. Helemaal top !" Ron, Etten-Leur (NL)

"Dank voor de duidelijke uitleg .van het opsturen van turkse lira's.en de snelle handeling." Janny, Meppel (NL)


"Zeer tevreden over de korrekte en vooral vlugge afhandeling en overschrijving. Ten zeerste aan te bevelen. Ik zal nog gebruik maken van oudevaluta.com." Marnix, Rekkem (BE)

"Zeer goede en correcte ontvangst.Doe zo voort." Roy, Wilrijk (BE)

"Duidelijke website en correcte afhandeling. Een aanrader !" Peter, Terneuzen (NL)

"Uitstekende service - prachtige afhandeling." Edmond, Beerzel (BE)

"Geweldig snelle service. Dinsdag verzonden, vrijdag geld ontvangen (vanuit NL). Respect voor deze service en de nette email van ontvangst." Gawein, Nieuwegein (NL)

"Leuke site waar je snel je oude geld kan omwisselen" Jos, Amsterdam (NL)

"Geachte, ik sta werkelijk versteld van de snelle service en correcte afhandeling.Dit verdient een proficiat!Hartelijke groet" Micheline, Blankenberge (BE)

"Ik ben verbaasd hoeveel ik nog voor mijn oude valuta kreeg! Ik had weinig te verliezen, dus ik heb het gewaagd, en ben blij dat ik het gedaan heb! Snelle betaling, nette communicatie...Ik kan (en zal) het iedereen die nog oude valuta heeft sterk aanraden!" Francesco, Zoetermeer (NL)

"Bedankt, lieve mensen van oudevalutas.com, voor het omwisselen van mijn Italiaanse Lires. Dankzij jullie kan ik wat meer uitgeven tijdens mijn vakantie." Erika, Antwerpen (BE)

"Nooit gedacht dat ik zulke oude biljetten nog kon inwisselen tegen een degelijke prijs. Bedankt!" Kris, Vilvoorde (BE)

"Snelle afwikkeling. Super. Je krijgt meteen een bericht dat je oude valuta is binnengekomen en het geld is overgemaakt." Fernand, Tilburg (NL)

"Na lang zoeken heb ik eindelijk toch mijn Griekse Drachmes kunnen omwisselen tegen een erg goede koers. Super! Thx" Tinne, Beerse (BE)

"Wat een meevaller! Dankzij mijn oude Duitse Marken kan ik wat extra geld verdienen. Erg goed dat jullie ook munten omwisselen." Dennis, Veurne (BE)

Lees meer feedback op pagina 1

startpagina

inwisselbare valuta

inwisselformulier

feedback

veelgestelde vragen

verzamelaars

vakantie valuta

over ons

 

oudevalutas.com -

 

- United Kingdom - u kunt ons contacteren via het contactformulier

item9a2

Deze site werd vervaardigd met Freeway Pro 5 voor een schermresolutie van 1024 x 960 pixels.

Bookmark and Share
oudevalutaslogo1 OudeValutas.com logo homebuttongraynl homebuttonyellownl startpagina knop inwisselbare valuta's inwisselbare valuta's inwisselbare valuta's inwisselformulier item2c veelgestelde vragen Firefox1 Firefox1a