OudeValutas.com logo
startpagina knop inwisselbare valuta's inwisselformulier feedback veelgestelde vragen

startpagina -> over ons

over ons

Onze inwisselservice is uniek: we accepteren de biljetten en munten die banken weigeren.

Onze dienst is uniek: we zijn er trots op dat we klanten uit de hele wereld kunnen helpen bij het omwisselen van hun oude valuta's: biljetten en munten die vaak al jaren ergens stof liggen te vergaren. Op deze pagina leest u meer over ons en de unieke omwisselservice die we aanbieden.

mariovanpoppel aleksandraruchal

Registratie Details

registration1

We zijn geregistreerd als wisselkantoor onder de naam Leftover Currency, met als registratienummer 12661656. Onze activiteiten worden gecontroleerd door de Britse overheidsdienst HM Revenue & Customs.

Mario Van Poppel

Aleksandra Ruchala

"Welkom op onze site. Mijn echtgenote Aleksandra en ikzelf zijn de mensen achter Oudevalutas.com. Op deze pagina vertellen we wat meer over ons. Bedankt voor uw bezoek."

Zakelijke Details

trading1

Oudevalutas.com is de Nederlandstalige handelsnaam van Leftover Currency. We zijn als eenmanszaak geregistreerd in het Verenigd Koninkrijk op naam van Mario Van Poppel.

Mario Van Poppel - zaakvoerder Oudevalutas.com

Ons Verhaal

Oude biljetten of munten vinden in een schuif

Contact Details

Heeft u ook ooit biljetten of munten gevonden tijdens het opruimen? Stootte u ooit op een enveloppe met vreemde valuta van een vakantie lang geleden? Het overkwam mezelf, vele jaren geleden, toen ik in het huis van mijn ouders een enveloppe met oude bankbiljetten vond.

Al uw vragen over het inwisselen van biljetten of munten kunt u stellen via ons contactformulier. Voor andere inlichtingen en meer algemene vragen, kunt u onderstand email adres gebruiken:

contact1

Wat zijn oude valuta's waard?

info@oudevalutas.com

De vondst prikkelde mijn nieuwsgierigheid: "Zijn die oude bankbiljetten nog iets waard", vroeg ik me af. Tijdens mijn zoektocht naar het antwoord geraakte ik in de ban van de numismatiek: munten en biljetten verzamelen werd mijn hobby.

Oudevalutas.com - 62 Ditton Road

Bij het toesturen van biljetten of munten, schrijft u als bestemmeling best simpelweg "OV" in plaats van oudevalutas.com. Op die manier geeft u geen informatie prijs over de mogelijke inhoud van uw zending.

Waar kan je oude valuta's omwisselen?

Vrienden en collega's die oude biljetten of munten gevonden hadden, vroegen me vaak om raad: "Waar kan ik mijn oude valuta's omwisselen?". Het viel me op dat het antwoord niet altijd zo eenvoudig te vinden was. Zo kwam ik op het idee om een unieke online service aan te bieden: het omwisselen van oude munten en biljetten.

We wisselen de munten en biljetten die banken weigeren.

ibns1

We zijn lid van de IBNS, the International Bank Note Society - een non-profit organisatie opgericht in 1961.

Sinds 2010 helpen Aleksandra en mezelf mensen van de hele wereld met het omwisselen van hun oude munten en biljetten. Oudevalutas.com is onze Nederlandstalige site, waar het allemaal mee begon. In 2011 zijn we vanuit Belgie naar het Verenigd Koninkrijk verhuisd.

We zijn er trots op dat we jaarlijks honderden mensen kunnen helpen met het omwisselen van hun oude valuta's. Onze service is uniek: we accepteren de biljetten en munten die banken en wisselkantoren niet aanvaarden.

feedback

Lees de beoordeling van anderen over hun ervaringen met oudevalutas.com

Naar de feedback pagina

algemene voorwaarden

inwisselbare valuta

inwisselformulier

feedback

veelgestelde vragen

verzamelaars

vakantie valuta

over ons

 

oudevalutas.com -

 

- United Kingdom - u kunt ons contacteren via het contactformulier

item9b
Bookmark and Share
oudevalutaslogo1 OudeValutas.com logo homebuttongraynl homebuttonyellownl startpagina knop inwisselbare valuta's inwisselbare valuta's inwisselbare valuta's inwisselformulier item2c veelgestelde vragen feedmo1a